Βιογραφικό

  cv

  cv

  cv

 Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1969 και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σε ηλικία 13 ετών ασχολήθηκε με την Ιστιοπλοΐα. Αγωνίστηκε με διάφορα σκάφη όπως 470, Laser, Finn.

Έλαβε μέρος σε πολλούς διασυλλογικούς, εθνικούς και διεθνείς αγώνες. Υπήρξε μέλος της εθνικής ομάδας για 5 έτη. Κέρδισε εκτός άλλων 2 Πανελλήνιες, 2 δεύτερες Βαλκανικές νίκες και 1 Eurolymp στα Finn.

 Ασχολήθηκε με την ιστιοπλοΐα ανοικτής θαλασσής όπου συμμετείχε σε πολλούς αγώνες και ράλυ Αιγαίου.

 Υπήρξε προπονητής ιστιοπλοΐας ’τριγώνου’  για 5 έτη. Επίσης υπήρξε εκπαιδευτής ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης στον Π.Ο.Ι.Α.Θ. για 8 έτη καθώς και σε άλλους ομίλους, δραστηριότητα που ασκεί μέχρι σήμερα.

Από το 1997 ασχολείται με το επαγγελματικό yachting και τους καλοκαιρινούς μήνες ασκεί το επάγγελμα του skipper σε σκάφη αναψυχής.

 Από το 2007 ασχολείται με μικρά αγωνιστικά catamaran και βρίσκει μεγάλο ενδιαφέρον στην κάλυψη αποστάσεων ανοικτής θάλασσας με τέτοια σκάφη. Αυτός είναι και ο λόγος δημιουργίας του συγκεκριμένου δικτυακού τόπου.

Έχει σπουδάσει πληροφορική στο ΤΕΙ Αθήνας και Παιδαγωγικά στην ΠΑΤΕΣ ΣΕΛΕΤΕ. Από το 1998 είναι καθηγητής στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Επίσης είναι εισηγητής σε εκπαιδευτικά σεμινάρια ενηλίκων.